НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Новини

Класически концерт - Покана

28.08.2018

Любителите на класическата музика ще имат възможността да съпреживеят очарователната й магия чрез изпълненията на трио "Далчеви" на 31.08./петък/ от 18 ч. в Зеления образователен център.
[още »]

Концерт на Георги Славчев

15.08.2018

Днес, 15-ти август (сряда) от 18:00 ч. Ви каним на класически концерт. Наш гост ще бъде пианистът Георги Славчев - "един истински интернационален пианист".
[още »]

Жак Превер

11.08.2018

Каним Ви на поредната литературно-музикална вечер. Ще имате удоволствието да чуете любими стихове от Жак Превер, изпълнени от Емил Басат. Музикалният съпровод на Теофания Христова и Георги Колев ще допринесе за очарованието на вечерта. Заповядайте на 13-ти август от 18:00
[още »]

"Литературно-музикални вечери"

11.08.2018

ОБЩИНА ШАБЛА И ЗЕЛЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ОРГАНИЗИРАТ В РАМКИТЕ НА ТРАДИЦИОННИТЕ ЗА ШАБЛА „ДНИ НА МОРЕТО“ „ЛИТЕРАТУРНО-МУЗИКАЛНИ ВЕЧЕРИ“
[още »]

Концерт старинна музика

11.08.2018

На 10 август ни гостуваха трио "Бас Данс" в състав Вяра Грънчарова - виола да гамба, Борис Павлов -китара и Диана Петрова - барокови флейти
[още »]

Фестивал на хвърчилата - Шабла, 2018 г.

09.08.2018

В ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА НА ХВЪРЧИЛАТА: -21 септември (петък), 18 ч., Зелен образователен център-откриване с музика, поезия и изложба „Шесто чувство“ на Светлин Трендафилов -22 септември (събота), 10 ч., местността „Малкото море“, южно от Фара на нос Шабла ще се преобрази в още по-приказно място, посрещайки ежегодния Фестивал на хвърчилата. 15 ч. МУЗИКАЛНО ФЕСТ НАСТРОЕНИЕ С БЕЛОСЛАВА
[още »]

МЕСТНИТЕ ТАЛАНТИ ВПЕЧАТЛИХА С ТАЛАНТИТЕ СИ

09.08.2018

Традиционно, за поредна година Зеленият образователен център стана творческо средище на талантливи хора от нашата община. Произведенията бяха изложени непосредствено от самите автори на вниманието на гражданите и гостите на града.
[още »]

"Магията Мехенди - рисуване на тялото с къна“

17.07.2018

Здравейте приятели, в събота/21.07/, ви каним да се запознаете с Mani Henna Art и древното изкуство за декориране на тялото с билката къна. Всеки ще има възможност да изпробва традиционната Индийска техника за рисуване с конус. Пастата за рисуване е направена изцяло от натурални продукти - къна(lowsonia Inermis), лавандулово масло, захар и вода. Ще говорим за охлаждащото, балансиращо и релаксиращо действие на билката и ще изпробваме различни дизайни от Индия, Африка и Арабските държави. Водещ: Маноела Игнатова 16 ч. – работилница за деца, такса участие – 6 лв. 17 ч.- работилница за възрастни, такса участие – 10 лв. Събитието ще се проведе при минимум 5 записали се участника.
[още »]

Литературно-музикални вечери

17.07.2018

Като най-нежен полъх на лятото ще протекат планираните „Литературно-музикални вечери“, които община Шабла и Зелен образователен център организират в рамките на традиционните за Шабла „Дни на морето“. Предстоят Ви вълнуващи срещи с едни от най-вдъхновените майстори на перото и мелодията. Съмишленик на цикъла „Литературно-музикални вечери“ е добре познатият ни шабленски зет г-н Емил Басат – литературен журналист и историк на превода. С негово съдействие екипът на Зелен център ще подготви и обгрижи поредица от литературно-музикални събития, които, вярваме, ще Ви оставят дълбоко запомнящ се летен спомен.
[още »]

Обява - Местни творци, 2018 г.

17.07.2018

Здравейте, приятели! За шеста поредна година, Зелен образователен център дава поприще на местни творци в приложното и изобразителното изкуства, които ще могат да покажат своите произведения пред широка аудитория. Каним всички, които имат желание да се включат в тазгодишната изложба, която ще се открие на 1 август да донесат творбите си в срок до 30 юли/понеделник/. ОЧАКВАМЕ ВИ!
[още »]

Страница: първа | 1 | 2 | 3 | следваща | последна (23)

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35